Dette website omhandler min "stjerneserie" (stable & unstable stellated structures), som jeg påbegyndte i 1999.

I 1992, efter endt uddannelse på Kunsthåndværkerskolen i Kolding og efterfølgende 2 år på Institut for Ædelmetal i København, etablerede jeg mig som selvstændig ædelmetalformgiver.

I 4 år var jeg tilknyttet Galerie Metal (1992-96), hvorefter jeg startede Guldkompagniet med Kasia Gasparski (1996-2000).

I 2000 flyttede jeg værkstedet til Vanløse, hvor jeg i 2007 også åbnede butik på Jernbane Allé 83.

Kirsten Clausager Smykker
Kirsten Clausager Smykker
Kirsten Clausager Smykker Udstilling
Kirsten Clausager

Mine smykker

Mine smykker er alle skabt udfra en fælles grundform: en stjerneformet ring. Den indgår som en genkendelig, repeterende og bevægelig del i alle smykkernes
opbygning og bidrager til deres logiske, lette og transparente udtryk - en slags vægtløs poesi i ædelmetal - inspireret af naturens orden, rytme og strukturer.

UDSTILLINGER

Jeg deltager jævnligt i udstillinger i ind - og udland. I 2012 afholdt jeg en 20 års jubilæumsudstilling på Galleri Bærbart i Kbh.
Aktuelt er jeg repræsenteret på udstillingen: #153 - Selected pieces from the Danish Arts Foundation´s Jewellery Collection d. 19.feb. - 16. aug. 2015.

 

 

Jeg håber, du finder de oplysninger du har brug for, ellers er du meget velkommen til at henvende dig via kontaktformularen, e-mail eller telefon.

Venlig hilsen
Kirsten Clausager